HTML

reklámbulvár

Kedélyes kreatívok, elképesztő tenderek, ipari mennyiségben gyártott copyk és minden, ami ezek mögött meg se próbál elbújni! Mert a reklám világa is lehet szerethető, érdekes, színes — mi több, szagos. A Reklámbulvár a Hammer Advertising munkatársainak háromnegyedszubjektív blogja. Sőt, ha neked is van érdekes reklámos közlendőd, posztolj a következő e-mail címre, és mi, egy gyors rápillantás után, közzétesszük: reklambulvar@hammer-ad.com

Linkblog

Friss topikok

2011.03.04. 12:08 reklámbulvár

Hammer-hír: Alfával kezdődött az év

Ügynökségünk januártól kóstolgatja az Alfa-megbízásokat. Ez egyrészt központi anyagok adaptálását, másrészt helyi aktivitások és egyéb helyi megjelenések kidolgozását jelenti. Az együttműködés első projektje az új Alfa Giulietta magyarországi kampánya volt. A film (Uma Thurmannal!) és a printanyagok adaptációk, az online bannerek pedig saját fejlesztések.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklambulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr22709554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása