HTML

reklámbulvár

Kedélyes kreatívok, elképesztő tenderek, ipari mennyiségben gyártott copyk és minden, ami ezek mögött meg se próbál elbújni! Mert a reklám világa is lehet szerethető, érdekes, színes — mi több, szagos. A Reklámbulvár a Hammer Advertising munkatársainak háromnegyedszubjektív blogja. Sőt, ha neked is van érdekes reklámos közlendőd, posztolj a következő e-mail címre, és mi, egy gyors rápillantás után, közzétesszük: reklambulvar@hammer-ad.com

Linkblog

Friss topikok

2011.03.23. 17:31 reklámbulvár

Külföld: Boldogság és reklám

Munkatársunk Costa Ricán járt. Azt hittük, ez jó alkalom lesz arra, hogy első kézből tudósítson minket arról, hogy milyen a reklám helyzete ma egy egzotikus országban. Tévedtünk.



 

 

Az egyház viszont egészen kreatív módon kommunikál a potenciális hívekkel:



A reklámok hiányáért Costa Rica népét valószínűleg kárpótolja a napfény és a tenger. Egész jól megvannak nélküle: a Happy Planet Index szerint Costa Rica a világ legboldogabb országa.
(http://www.happyplanetindex.org/news/archive/news-2.html)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklambulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr712765541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dunn 2011.03.24. 14:19:03

levadásztam a szlogenjüket:
Loving God, Loving People, Pura Vida!
Tiszta életet mindenkinek!

Gluid01 2011.03.24. 17:21:56

lehet, hogy azért boldogok, mert nincsenek reklámok? :)
süti beállítások módosítása